από BillSamos Πεμ Απρ 25, 2013 12:58 pm
Παρατηρω πολλες φορες οτι σε θεματα που αφορουν προσφορες καταστηματων γινεται(σκοπιμα?) προσπαθεια τολμω να πω εξαπατησης των πελατων.Το λεω ΚΑΙ με αφορμη 'προσφορα' γνωστου καταστηματος που δηθεν πουλαγε 'κατω του κοστους' συμπτωματικα τη στιγμη που ηθελα νεο φιλτρο και ψαρια..Σκεφτηκα,ο αφελης,αντε ευκαιρια ειναι,μπαινω με φορα στο e-shop και !!!! οπισθεν ολοταχως!!Οσον αφορα τα ζωντανα,αν δεν υπαρχει τιποτα τι προσφερεις?Οσον αφορα τον εξοπλισμο,το φιλτρο που με ενδιεφερε το ειχε ακριβως στη μεση τιμη της αγορας,τελικα το αγορασα απο τοπικο pet shop φθηνοτερα και χωρις προσφορα,πεντε ευρω μου εκοψε ο ανθρωπος επειδη ειμαι πελατης..Απο περιεργεια εκανα μια ψιλοερευνα και σε αλλα ηδη ,αναλωσιμα,αν ειχε κατι κατω απο την τρεχουσα τιμη του ανταγωνισμου να με χε!@#..
Τα ιδια περιπου ισχυουν για ετερο πετ σοπ που ενημερωνει για παραλαβες προσφορες και παπαδες και στο eshop δεν εχει καν τιμες,σε προτρεπει να επικοινωνησεις να τις μαθεις,στην κατηγορια μαλιστα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,εχει noname κινεζικο φιλτρο δηθεν σε τιμη σουπερ ντουπερ και αφου πληρωσα και υπεραστικο εμαθα τιμη που αν δεν ειχα απο κατω τη μηχανη,μην κανουμε και ζημια , θα πηδαγα απο το παραθυρο..
Επειδη περα απο ενυδρειοφιλος ειμαι οπως ολοι μας και καταναλωτης,βλεπω οτι η κοινη απατη βουλγαρογιουγκοσλαβικου στυλ εξακολουθει να ειναι χαρακτηριστικο των εμπορων δυστυχως,ο καιρος των χαχολων περασε ομως..παιζει και e bay..μετα θα μας λετε περι στηριξης των ελληνικων επιχειρησεων και τετοια φαιδρα..